Tietoa meistä

Tietoa meistä

Mikä on Sekurit Partner?  

1. MEILLÄ ON PARHAIMMAT JA KOKENEIMMAT TEKIJÄT.

Sekurit Partner -laatuohjelma on luotu Saint-Gobain Group -konsernin aloitteesta. Saint-Gobain on ollut johtava ajoneuvolasien valmistaja jo yli 80 vuotta. Näin voit olla varma, että asentamolla on aina suora yhteys Saint-Gobainin maailmanlaajuiseen osaamiskeskukseen, johon on kertynyt kokemusta ja osaamista yhteensä yli 350 vuoden ajalta.

2. MEILLÄ ON PARHAAT TUOTTEET, TYÖKALUT JA RATKAISUT.

Innovatiivisuus on yksi Sekurit Partner -kumppaneiden kulmakivistä . He kykenevät tarjoamaan käyttöösi laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita, ratkaisuja ja palveluita. Kun tiedät, että joka toinen eurooppalainen auto on varustettu Saint-Gobain Sekuritin ajoneuvolaseilla, tiedät samalla saavasi parasta vastinetta rahoillesi. Sinä (ja perheesi) voitte olla varmoja, että autosi palautuu aina alkuperäiseen kuntoonsa. Näin ajokokemus säilyy entisellään – mukavana ja turvallisena.

3. KOULUTTAUDUMME JATKUVASTI TAITAVAMMIKSI.

Sekurit Partner -kumppaneilla on oma opisto: Sekurit Academy -opisto. Sekurit Academyssä partnerimme hankkivat lisää osaamista ja oppivat kaiken uusimmista ajoneuvolasituotteista ja -tekniikoista. Näin voit olla varma, että autosi kaikki kehittyneet apujärjestelmät, kuten kamerat tai sade-, pysäköinti- ja valotunnistimet, kalibroidaan asennuksen jälkeen. Voit olla varma, että autosi toimii suunnitellusti myös asennustyön jälkeen.

4. MEIDÄN ON VUOSITTAIN TODISTETTAVA, ETTÄ OLEMME PARAS KUMPPANISI.

Sekurit Partner -kumppanit pyrkivät aina olemaan paras vaihtoehto. Tämä tapahtuu käyttämällä parhaita laitteita, materiaaleja, työkaluja ja tuotteita. Tarjoamalla parasta palvelua ja parhaat ratkaisut. Ja mikä tärkeintä, varmistamalla, että autosi on kokeneimpien ja huippukoulutettujen asentajien huomassa. Siksi Sekurit Partner -kumppanit auditoidaan vuosittain. Sekurit Partner -jäsenyys täytyy ansaita, se ei ole itsestäänselvyys.